Butterfly, urmasul lui Chocolate... in teorie

Autor:  | Publicat în:  LG 1.660 ori
<b>Butterfly, urmasul lui Chocolate... in teorie</b>Dupa ce v-am prezentat cel mai nou membru al seriei Black Label, descoperim un nou telefon LG, de data aceasta doar un design conceptual, LG Butterfly, al lui Mohamad Moradi. Acesta doreste ca handsetul sau sa fie urmasul lui LG Chocolate si ne prezinta...

Dupa ce v-am prezentat cel mai nou membru al seriei Black Label, descoperim un nou telefon LG, de data aceasta doar un design conceptual, LG Butterfly, al lui Mohamad Moradi.

Acesta doreste ca handsetul sau sa fie urmasul lui LG Chocolate si ne prezinta conceptul intr-o carcasa de culoare neagra. Designul telefonului este unul slim si sexy, iar mecanismul de input este cel putin interesant, incluzand un pad directional, buton MP3 si obisnuitele taste de apelare si navigare. Este foarte posibil ca Butterfly sa includa si un touchscreen, sau o camera de 5 megapixeli, noile standarde ale telefoanelor de top.

Judecand dupa tasta "MP3" putem spune ca avem de-a face cu un handset orientat mai mult catre multimedia decat catre productivitate si destinat unui public tanar si meloman. Ramane de vazut daca terminalul va deveni realitate, de vreme ce LG de abia a lansat telefonul Secret KF750, din aceiasi serie Black Label.

Sursa: Concept-phones.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×