Ca urmare a lansărilor iPhone acțiunile Apple scad, investitorii se sperie de prețul lui iPhone 5C

1.305 ori
<b>Ca urmare a lansărilor iPhone acțiunile Apple scad, investitorii se sperie de prețul lui iPhone 5C</b>întotdeauna după un eveniment Apple soldat cu lansarea de noi produse acțiunile companiei au fost influențate fie pozitiv, fie negativ. Reuters ne informează că de această dată prețurile mari ale noilor terminale au speriat investitorii. în...

întotdeauna după un eveniment Apple soldat cu lansarea de noi produse acțiunile companiei au fost influențate fie pozitiv, fie negativ. Reuters ne informează că de această dată prețurile mari ale noilor terminale au speriat investitorii.

în vreme ce toată lumea se aștepta să cheltuie undeva la 300 sau 400 de dolari pe iPhone 5C, prețul sau la liber este de 550 de dolari. Analiștii se așteptau la un iPhone de buget, care să împingă Apple în față în Asia, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Nici iPhone 5S nu a impresionat jucătorii de pe Wall Street, un bliț în plus, un senzor biometric și un nou CPU nefiind de ajuns pentru a considera handsetul un telefon complet nou.

Experții afirmă că doar un ecran mai mare, un ecran edge to edge sau ceva revoluționar precum un terminal flexibil ar fi zguduit piața. Acțiunile Apple au picat cu 5.4%, la cel mai mic nivel în această lună. Profitul Apple pe ultimul trimestru a scăzut cu 22%, iar estimările experților arata că Apple va pierde cota de piață în zona smartphone, ajungând la 15.5% și 13.1% anul viitor, de la 18.1% în 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×