Windows Phone 8.1 va sosi cu tile-uri multi selectabile, centru de notificări

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.219 ori
<b>Windows Phone 8.1 va sosi cu tile-uri multi selectabile, centru de notificări</b>Una dintre plângerile pe care le-am avut mereu când am realizat un review de terminal Windows Phone a fost lipsa unui sistem autentic de notificări din acest OS. Ei bine se pare că această problemă, împreună cu cea a multitasking-ului autentic se...

Una dintre plângerile pe care le-am avut mereu când am realizat un review de terminal Windows Phone a fost lipsa unui sistem autentic de notificări din acest OS. Ei bine se pare că această problemă, împreună cu cea a multitasking-ului autentic se vor rezolva în Windows Phone 8.1.

în plus, aflăm de la un site polonez că noul WP8 va aduce și posibilitatea de a selecta tile-uri multiple, după cum vedeți în imaginea de mai sus. Aceasta selecție duce cu gândul la grupuri de tile-uri, eventual un soi de foldere. Selecția multi tile va sosi și în Windows 8.1 și RT 8.1 lună viitoare, mai ales că echipele Windows Phone și Windows lucrează împreună la aceste proiecte.

în ce privește zona de notificări, rămâne de văzut în ce mod va implementa Microsoft această funcție. Ideea este să nu copieze Apple sau Google, dar nici să nu aglomereze prea mult interfața. Se pare că s-a lucrat și la o evoluție a lui TellMe, un serviciu similar cu Siri integrat în Windows Phone dar neglijat până acum. Va fi Windows Phone 8.1 în sfârșit un OS viabil de smartphone? Vom vedea!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×