Cadouri MWC 2012 - Azi concurs: 6 pixuri Huawei și un pin Android!

2.743 ori
<b>Cadouri MWC 2012 - Azi concurs: 6 pixuri Huawei și un pin Android!</b>Cadouri de la Mobile World Congress 2012 aduse direct de Zsolt Tamassy de la Barcelona pentru cititorii Mobilissimo.ro. Azi avem de dat 6 pixuri Huawei și un pin Android. Le vedeți în fotografia de mai jos: &nbsp; Regulamentul e simplu! Primii 7 care...

Cadouri de la Mobile World Congress 2012 aduse direct de Zsolt Tamassy de la Barcelona pentru cititorii Mobilissimo.ro. Azi avem de dat 6 pixuri Huawei și un pin Android. Le vedeți în fotografia de mai jos:

Regulamentul e simplu! Primii 7 care dau RT pe twitter la articolul cu standul Huawei*, totodată dau share pe Facebook articolului cu pricina, vor avea parte de cadoul promis! :-) Dovada celor două acțiuni trebuie făcută prin mail trimis la adresa "concurs(a)mobilissimo.ro" cu link-ul spre tweet respectiv, share-ul de pe facebook și capturi de ecran ale acestora. în mail precizați data și ora la care ați realizat (re)tweetul!

Tweetul trebuie să conțină obligatoriu: RT @mobilissimo: și hashtagul #concurs

Departajarea se va face în baza datei și orei la care ați realizat tweetul, primii 7 vor fi fericiții câștigători. Zilele următoare vom porni alte concursuri pe această temă, avem pentru voi stick-uri, genți pentru laptop, pixuri și alte surprize :)

Vă sporiți șansele de câștig dacă dați Like și Follow la adresele Mobilissimo de Facebook, respectiv Twitter. Postarea articolului pe site se va anunța pe cele două rețele de socializare, imediat ce acesta va fi public!

http://facebook.com/mobilissimo
http://twitter.com/mobilissimo

*Articolul cu standul Huawei va fi publicat azi până la ora 23:59:59 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×