Google Assistant - serviciu care va concura direct cu Siri?

Autor:  | Publicat în:  Android 1.046 ori
<b>Google Assistant - serviciu care va concura direct cu Siri?</b>Siri este asistentul vocal ce a uimit la prezentarea lui iPhone 4S. Google nu are cum să nu ia în calcul crearea unui sistem similar bazat pe cloud pentru platforma sa Android. Codul sub care este cunoscut în faza de dezvoltare este Majel, dar se pare...

Siri este asistentul vocal ce a uimit la prezentarea lui iPhone 4S. Google nu are cum să nu ia în calcul crearea unui sistem similar bazat pe cloud pentru platforma sa Android. Codul sub care este cunoscut în faza de dezvoltare este Majel, dar se pare că denumirea finală va fi de Google Assistant.

TechCrunch spune că Google Assistant a și ajuns în mâinile echipei Android. Acest asistent vocal este centrat pe trei elemente:

1. Să adune toată informația și să o facă de înțeles via pc;
2. Crearea unui layer personalizat;
3. Crearea unui motor de procesare vocal care să fie focusat mai puțin pe găsitul informației ci pe a rezolva diverse tasak-uri, a face lucrurile să meargă.

Se poate spune că este direct un competitor pentru Siri, dar trebuie luată în seamă și deschiderea pe care Google o afișează față de Apple care mizează pe un sistem închis. Se spune că Google Assistant va fi disponibil către cei interesați să dezvolte aplicații pe baza sa și s-ar putea să vedem multe lucruri interesante.

Google Assistant nu va fi lansat până în Q4 2012. Mă gândesc că s-ar putea să vină la pachet cu noua versiune Android denumită acum Jelly Beam sau Android 5.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×