Nokia PureView vine și În familia telefoanelor cu Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.305 ori
<b>Nokia PureView vine și În familia telefoanelor cu Windows Phone</b>O să vedeți în topul săptămânal că primele trei articole sunt legate de telefonul lansat de Nokia la MWC Barcelona 2012 cu Nokia Belle și senzorul fabulos de 41 Megapixeli. Sunt foarte multe discuții legate de el. Multe persoane spun că este...

O să vedeți în topul săptămânal că primele trei articole sunt legate de telefonul lansat de Nokia la MWC Barcelona 2012 cu Nokia Belle și senzorul fabulos de 41 Megapixeli. Sunt foarte multe discuții legate de el. Multe persoane spun că este păcat de tehnologie fiind implementată pe un sistem de operare care acum își trăiește finalul.

Uite că Nokia printr-un oficial de al său a confirmat într-o publicație finlandeză că o versiune a telefonului Nokia PureView va rula și Windows Phone - un sistem de operare în care Microsoft investește foarte mult. Nu s-a spus clar când va sosi acest handset, ci mai târziu în cursul acestui an.

Sunt foarte interesat să văd Nokia PureView la lucru, sample-urile foto și video văzute pe internet mi se pare de o calitate excelentă. Cu Windows Phone nu se va mai putea spune că este doar un camera phone ci direct un smartphone cu potențial și o cameră foto de nota 10 care poate înlocui o cameră foto digitală compactă.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×