Calendar Touch, o aplicatie pentru oamenii de afaceri

1.640 ori
<b>Calendar Touch, o aplicatie pentru oamenii de afaceri</b>Dupa o perioada destul de lunga de beta testing, softul Calendar Touch al celor de la SBHS a fost lansat, reprezentand o imbunatatire majora fata de predecesorul Papyrus. Nu avem de-a face cu un upgrade cu nume schimbat, ci cu un program Calendar complet...

Dupa o perioada destul de lunga de beta testing, softul Calendar Touch al celor de la SBHS a fost lansat, reprezentand o imbunatatire majora fata de predecesorul Papyrus. Nu avem de-a face cu un upgrade cu nume schimbat, ci cu un program Calendar complet nou, cu functii inovatoare.

Dupa cum arata si numele sau, Calendar Touch este bazat pe interfata touch, incorporand suportul pentru inputul prin gestica. Astfel, "maturarea" ecranului cu degetul permite schimbarea datelor, iar o miscare in sus aduce in prim-plan data curenta. Miscarea degetelor in jos deschide un meniu ce permite alegerea datei.

Exista 20 de filtre pe care le puteti folosi in selectarea datelor, un feature foarte util pentru clientii business. Meniul "Settings" afisaza noua butoane, asociate urmatoarelor optiuni: General, Daily, List, Weekly, Monthly, Tasks, Calendar Tasks, Colors si Register. O alta inovatie cu care soseste Calendar Touch este o functie pop-up, care permite marirea unei celule din calendar, pentru o analiza mai amanuntita.

Functia de cautare functioneaza perfect in vreme ce task managementul este de asemenea la inaltime, iar sarcinile dumneavoastra pot fi vizualizate in acelasi meniu cu itemurile din calendar. Puteti testa softul Calendar Touch acum, sau il puteti cumpara la pretul de 24.95 dolari de pe site-ul lor.

Sursa: Mobilitysite.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×