Samsung i8510 INNOV8 - recenzia unui campion

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.902 ori
<b>Samsung i8510 INNOV8 - recenzia unui campion</b>Cei de la GSMArena au aruncat o privire asupra telefonului INNOV8, produs de Samsung si celebru pentru camera de 8 megapixeli. Recenzia sa dezvaluie un display TFT performant, un spatiu de stocare mai mult de suficient, un sistem de operare Symbian care...

Cei de la GSMArena au aruncat o privire asupra telefonului INNOV8, produs de Samsung si celebru pentru camera de 8 megapixeli. Recenzia sa dezvaluie un display TFT performant, un spatiu de stocare mai mult de suficient, un sistem de operare Symbian care isi face treaba si o super camera foto.

Pentru ca intotdeauna vom fi mai interesati de lucrurile negative (nici un telefon nu este perfect), incepem prin a observa defectele lui Samsung i8510, alias INNOV8. Handsetul este destul de mare, spre incomod, nu dispune de blitz Xenon, auto-rotirea ecranului in meniuri, editarea documentelor Office si functia smart dialing. Trecand la mai lunga lista de avantaje, descoperim un terminal stilat, dotat cu un display TFT LCD de 2.8 inchi, ce suporta o rezolutie QVGA si impresioneaza prin nivelul de stralucire si contrast.

Samsung i8510

Trecand la camera, atuul principal al acestui telefon, trebuie sa mentionam ca INNOV8 suporta autofocus, foloseste un blitz LED si o interfata extrem de prietenoasa. Printre numeroasele optiuni ale camerei se numara si setarea balansului de alb, ISO, claritate, saturare si contrast. In plus, noul Samsung vine cu un stabilziator de imagine, suport pentru geotagging si detectarea clipitului.

Procesarea imaginilor este excelenta, iar per total, i8510 INNOV8 este un rival demn de a concura cu LG Renoir. Daca doriti sa aruncati o privire asupra recenziei complete o gasiti aici.

Sursa: Gsmarena.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×