Xiaomi Mi Note 3 apare într-o imagine proaspătă, ar urma să sosească în august cu ecran cu muchii foarte înguste

1.697 ori
<b>Xiaomi Mi Note 3 apare într-o imagine proaspătă, ar urma să sosească în august cu ecran cu muchii foarte înguste</b>În acest an ar urma să debuteze oficial și phablet-ul Xiaomi Mi Note 3, terminal pe care îl vedem astăzi reprezentat într-o imagine proaspătă. Ni se dezvăluie un design tare arătos cu aproape zero muchii ale ecranului și aflăm din partea analistului

Scăparea zilei are de-a face cu Xiaomi şi e vorba aici despre Mi Note 3, un phablet cu muchii foarte subţiri ale ecranului judecând după imaginea de mai sus. Terminalul are toate şansele să fie prezentat în luna august, dacă ne luăm după cele mai noi scăpări.

Imaginea vine de pe Weibo şi ne prezintă un terminal ce duce cu gândul la un Galaxy Note 8 poate, mai ales că nu are buton Home fizic sau frontal de vreun fel. Xiaomi ar urma să aibă o vară ocupată, cu două terminale edge to edge în lucru. Unul este acest Mi Note 3, dar îl avem şi pe Xiaomi Mi MIX 2, care va sosi în toamnă. Apoi există şi un Redmi Pro 2, model de buget, dar care adoptă un design similar, cu ecran curbat edge to edge.

Analistul Pan Jiutang se declara convins recent că nu vom vedea vreun Xiaomi Mi Note 3 în acest an, deci nu ştim ce să credem. Mi Note 2 a debutat în noiembrie 2016, cu dotări excelente, unele care încă rezista competiţiei din 2017. E vorba despre camera de 22 MP, 6 GB RAM, procesor Snapdragon 821 şi ecran de 5.7 inch Full HD. Bateria de 4070 mAh era la rândul său foarte apreciată. Mă aştept la un upgrade de cameră (poate duală), la o trecere la rezoluţie Quad HD pentru display şi eventual la un nou chipset Snapdragon.

Sunt şanse şi ca MIUI 9 să aibă premiera pe acest smartphone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×