Camera Extension - aplicație pregătită de Nokia pentru telefoanele din seria Lumia

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.023 ori
<b>Camera Extension - aplicație pregătită de Nokia pentru telefoanele din seria Lumia</b>Nokia trage tare ca să-și individualizeze telefoanele din seria Lumia față de alte telefoane cu Windows Phone și chiar prin intermediul aplicațiilor de calitate să puncteze și vis-a-vis de Android sau iOS. &nbsp; Una dintre aplicațiile ce se...

Nokia trage tare ca să-și individualizeze telefoanele din seria Lumia față de alte telefoane cu Windows Phone și chiar prin intermediul aplicațiilor de calitate să puncteze și vis-a-vis de Android sau iOS.

Una dintre aplicațiile ce se află în lucru se numește Camera Extension și a fost văzută în cadrul unui eveniment numit Nokia Experience Day din Hong Kong.

Camera Extension va fi integrată în aplicația nativă a camerei foto de pe device-urile Lumia și va aduce o serie de funcții noi: Self-timer, Rapid multi-shot, Panoramic, Smart group shot.

Rapid multi-shot permite fotografierea continuă de până la 8 fotografii. Modul panorama captează până cinci fotografii și le transformă în una singură. Smart Group Shot face cinci imagini una după cealaltă și permite să alegi pe cea mai bună pentru fiecare chip recunoscut și să le compilezi într-o fotografie perfectă.

Nokia nu a oferit detalii referitoare la lansarea oficială.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×