Nokia și-a vândut sediul din New York

Autor:  | Publicat în:  Nokia 907 ori
<b>Nokia și-a vândut sediul din New York</b>Nokia a avut un trimestru financiar dezastruos și Stephen Elop a fost nevoit să ia o serie de măsuri care să reducă pierderile. Eficiența lor urmează să fie văzută în trimestrele următoarele. Alianța cu Microsoft nu s-a dovedit a fi bună și...

Nokia a avut un trimestru financiar dezastruos și Stephen Elop a fost nevoit să ia o serie de măsuri care să reducă pierderile. Eficiența lor urmează să fie văzută în trimestrele următoarele. Alianța cu Microsoft nu s-a dovedit a fi bună și în domeniul vânzărilor și implicit al veniturilor.

Au ales să vândă sediul din New York cu 12 milioane dolari către Histogenetics. S-a realizat o adevărată afacere din perspectiva Histogenetics. Clădirea fusese achiziționată de Nokia în 2006 pentru 30 milioane dolari, dar între timp a venit și criza, iar prețurile au început să se mai așeze.

Nokia mai deține 27 de clădiri de tip office în SUA. Telefonul pe care-l promovează intensiv pe piața americană este Nokia Lumia 900 cu conectivitate 4G care a ajuns în nișa sa să fie no. 1 pe amazon.com ca număr de unități vândute.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×