Camera inestetică pentru OnePlus 7T şi un breton deja învechit; Iată noile randări OnLeaks

2.629 ori
<b>Camera inestetică pentru OnePlus 7T şi un breton deja învechit; Iată noile randări OnLeaks</b>Aceeaşi senzaţie de neplăcere estetica resimţită când am văzut prima oară rândurile de Huawei Mate 30 Pro cu cameră rotundă apar acum când le vedem pe cele ale lui OnePlus 7T, tot cu o cameră rotundă. Dar hei... măcar încearcă ceva diferit.

Aceeaşi senzaţie de neplăcere estetica resimţită când am văzut prima oară randările de Huawei Mate 30 Pro cu cameră rotundă apar acum când le vedem pe cele ale lui OnePlus 7T, tot cu o cameră rotundă. Dar hei... măcar încearcă ceva diferit. De această dată dispunerea senzorilor e diferită şi mai sunt câteva surprize în scăparea marca @OnLeaks şi @Pricebaba.

@OnLeaks are respectul meu maxim, după ce a scăpat cameră pătrată de pe iPhone 11 încă din ianuarie, plus o sumedenie de alte randări. O bună perioadă de timp am crezut că în 2019 nu o să mai avem şi OnePlus 7T, ci doar modelele 7 şi 7 Pro. Totuşi CEO-ul OnePlus a ieşit recent cu o declaraţie în care promitea să mă lanseze un telefon cu 5G în acest an.

Apoi recent Evan Blass a dezvăluit şi schiţe ce prezentau OnePlus 7T cu o cameră mare şi rotundă, care e păstrată şi pe randarile lui @OnLeaks. A se remarca şi faptul că se păstrează bretonul picătură pentru camera selfie, lucru bizar, el fiind eliminat deja pe OnePlus 7 Pro. Sursa mai menţionează şi existenta unei versiuni OnePlus 7T McLaren Senna, deşi nu ştim încă ce aduce special.

Posibil ca OnePlus 7T să fie doar un upgrade pentru OnePlus 7, de aceea păstrează bretonul picătură şi să ne aşteptăm şi la un OnePlus 7T Pro cu cameră pop up selfie şi fără breton. OnLeaks mai confirmă şi că handset-ul are un ecran de 6.5 inch în diagonală şi măsoară 161.2 x 74.5 x 8.3 mm. Aşteptăm un procesor Qualcomm Snapdragon 855+ la bord, până la 8 GB RAM şi 256 GB stocare.

Ecranul este un Optic AMOLED Full HD+, iar cititorul de amprente se afla în display. Sunt şanse mari ca această cameră tripla să includă un senzor de 48 MP, alături de o cameră wide şi o camera Bokeh. Nu sunt mare fan al acelor două triunghiuri ce separa camerele şi cred că nu sunt singurul. Sper că OnePlus 7T Pro să fie mai inspirat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×