OnePlus 7T Pro şi varianta McLaren au mega scăpări: randări, specificaţii şi alte informaţii

1.918 ori
<b>OnePlus 7T Pro şi varianta McLaren au mega scăpări: randări, specificaţii şi alte informaţii</b>După ce am luat contact cu OnePlus 7T în randări mai mult sau mai puţin sexy, acum îl vedem şi pe OnePlus 7T Pro şi mai mult decât atât, aflăm şi detalii despre versiunea sa McLaren Edition. Aflaţi şi noi specificaţii şi detalii despre terminale mai jos.

După ce am luat contact cu OnePlus 7T în randări mai mult sau mai puţin sexy, acum îl vedem şi pe OnePlus 7T Pro şi mai mult decât atât, aflăm şi detalii despre versiunea sa McLaren Edition. Aflaţi şi noi specificaţii şi detalii despre terminale mai jos.

OnePlus 7T Pro pare să adopte o cameră în linie şi nu sub forma aceea ciudată de pe OnePlus 7T, cu dungi triunghiulare care separa cei 3 senzori pe un modul circular. Varianta McLaren a lui 7T Pro va primi aceleaşi culori, accente portocalii şi modificări de design văzute şi pe modelul OnePlus 6T McLaren Edition. Există şi o textură specială pe spate ce aduce cu un pneu de maşină.

OnePlus 7T Pro

OnePlus 7T Pro seamănă foarte mult cu OnePlus 7 Pro şi vine cu o cameră selfie pop în zona de sus, parcă mai mare de această dată. Avem şi o nuanţă numită Haze Blue aici şi aflăm că OnePlus 7T Pro va dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 855+, o baterie ce face saltul la 4080 mAh (salt mic, de 80 mAh), dar în rest păstrează ecranul de 6.67 inch 2K+ (inclusiv refresh rate de 90 Hz) şi restul dotărilor.

OnePlus 7T Pro

Telefoanele 7T aduc şi un nou mod Macro de captură foto, suport HEVC pentru filmare şi stabilizare hibrid tot la filmare. Posibil ca varianta McLaren să se încarce uluitor de rapid, cum am văzut şi anul trecut, în câteva zeci de minute. Ambele modele 7T vor sosi cu Android 10 la bord şi cu un nou Oxygen OS. Mai nou circula teoria că lansarea ar avea loc în octombrie, nu septembrie.

OnePlus 7T Pro ar avea un ecran curbat, faţă de cel plat de pe OP7T, vine cu Warp Charge 30T, doar 8 GB RAM şi 256 GB stocare. În spate are o cameră de 48 MP + 16 MP (ultra wide) şi 8 MP (zoom optic 3X). Varianta cu 12 GB RAM e doar cea McLaren. Ar trebui să vedem şi un nou mod de captură nocturnă, Nightscape 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×