Camera selfie a lui HTC 10 ar avea stabilizare optică, lucru confirmat de o echipă de testeri

1.040 ori
<b>Camera selfie a lui HTC 10 ar avea stabilizare optică, lucru confirmat de o echipă de testeri</b>Auzisem zvonuri că nu doar camera principală a lui HTC 10 avea să evolueze faţă de predecesor, ci şi cea frontală. Ba mai mult dec&acirc;t at&acirc;t, se discuta şi despre stabilizare optică pentru camera frontală. Azi avem confirmarea...

Auzisem zvonuri că nu doar camera principală a lui HTC 10 avea să evolueze faţă de predecesor, ci şi cea frontală. Ba mai mult decât atât, se discuta şi despre stabilizare optică pentru camera frontală. Azi avem confirmarea mulţumită unor persoane care au testat această cameră selfie.

E vorba despre echipa care se ocupă cu serviciul de "cabina foto" SmileBooth şi care a avut şansa se realizeze selfie-uri cu HTC 10, confirmand dotarea cu OIS. Cu doar 4 zile înainte de lansare flagshipului, câteva persoane au realizat fotografii cu camera frontală şi le-au postat pe Twitter folosind contul Kisha Bari. El e folosit de obicei pentru a testa serviciile companiei SmileBooth.

Cele mai noi zvonuri şi scăpări menţionează că HTC 10 va adopta acelaşi senzor de cameră ca şi Nexus 6P, iar pentru camera frontală aşteptam atât tehnologie Ultrapixel, cât şi stabilizare optică. Fotografiile pe care le vedeţi în acest articol sunt luate de pe Twitter, deci comprimate si rezultatul final la rezoluţia originală arăta mult mai bine.

În ziua de azi există telefoane cu camere selfie de 16 megapixeli, cu blitz frontal şi cu numeroase efecte de captură ideale pentru ten şi părul subiectului. HTC pare a dori să treacă la nivelul următor. Observăm silueta unui telefon în capturi şi nu prea putem să ne pronunţăm cu privire la reglajul culorii, pentru că iluminarea colorată şi fundalul ne induc în eroare, dar imaginile sunt foarte clare.

Să ne aşteptăm oare şi la un blitz frontal, având în vedere că în una din imagini se reflectă şi un blitz în ochelarii subiectului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×