Un nou model Motorola Moto X îşi face apariţia într-o imagine hands on, vine cu scanner de amprente frontal

913 ori
<b>Un nou model Motorola Moto X îşi face apariţia într-o imagine hands on, vine cu scanner de amprente frontal</b>&Icirc;n cazul &icirc;n care vă &icirc;ntrebaţi cu privire la evoluţia companiei Motorola sub tutela Lenovo, aflaţi că brandul există &icirc;n continuare şi vor mai exista modele Moto. &nbsp;Printre ele se va număra şi un nou Moto X, dacă ne...

În cazul în care vă întrebaţi cu privire la evoluţia companiei Motorola sub tutela Lenovo, aflaţi că brandul există în continuare şi vor mai exista modele Moto.  Printre ele se va număra şi un nou Moto X, dacă ne luăm după scăparea de fotografie hands on de mai jos.

De la Moto X Style, X Play şi ultimul Moto G încoace au trecut câteva luni şi de atunci Motorola pare să fi luat o pauză. Lenovo afirmase la un moment dat că le va permite celor de la Motorola să îşi creeze propriile designuri, dar şi pe cele Lenovo, ocupându-se şi de cercetare şi dezvoltare. În ce priveşte terminalul de mai sus, el aduce puţin cu Moto X Force, doar că integrează un buton Home de această dată, unul cu scanner de amprente inclus.

Până acum Motorola avea o direcţie de design ce implica o zonă frontală cât mai curată şi fără elemente în plus. Includerea unui buton Home pare atipică după atât de mulţi ani fără. Handsetul este şi destul de lat şi are muchiile groase pentru pretenţiile anului 2016. Rama pare metalică şi la prima vedere observăm un port USB Type C în zona inferioară.

Sursa imaginii menţionează o lansare în iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×