Tableta Samsung Galaxy Tab S4 va oferi un sistem de scanare a irisului; Dotarea confirmată de un firmware ajuns online

548 ori
<b>Tableta Samsung Galaxy Tab S4 va oferi un sistem de scanare a irisului; Dotarea confirmată de un firmware ajuns online</b>Sud-corenii de la Samsung mai au o lansare mare în acest an pe lângă cea a phablet-ului Samsung Galaxy Note 9, cea a tabletei Galaxy Tab S4. Acest dispozitiv a avut parte de multe leak-uri în ultima vreme iar astăzi își dezvăluie și una dintre

În acest an cei de la Samsung au în plan să extindă disponibilitatea scanner-ului de iris pe produsele din portofoliu astfel că pe lângă smartphone-ul Grand Prime Plus (2018) care se va bucura de această dotare, va exista și o tabletă echipată cu o asemenea soluție la bord. Este vorba despre Samsung Galaxy Tab S4 și aflăm că prezența scanner-ului a fost confirmată chiar de către un firmware ajuns online.

Sammobile a făcut descoperirea și în cazul de față este chiar firmware-ul noului dispozitiv pregătit de către sud-coreenii. Aici au fost incluse și o serie de schițe, cât și un demo video (poate fi văzut aici) ce prezintă procesul de autentificare pe baza scanării de iris cu tableta. Mai aflăm că Tab S4 va aduce și tehnologia Intelligent Scan care combină scanarea de iris cu funcția de recunoaștere facială pentru deblocarea dispozitivului.

Atunci când una dintre aceste metode dă chix, cealaltă intră în acțiune și contribuie la deblocarea tabletei. Scanner-ul de iris ar avea probleme la funcționarea în lumina puternică a soarelui, în vreme ce scanarea facială are probleme pe timp de noapte atunci când nu funcționează deloc. Revenind însă la tabletă, aceasta ar putea debuta în același eveniment cu Note 9 ce este programat pentru data de 9 august. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×