Cameraphone Canon, de data aceasta old-school

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.085 ori
<b>Cameraphone Canon, de data aceasta old-school</b>Dupa ce va prezentam un telefon Nokia cu camera DSLR Nikon, modelul 6639, a venit momentul ca si Canon sa branduiasca cel putin teoretic un telefon. Evident este vorba in ambele cazuri de concepte, lucru evident si daca aruncati o privire asupra imaginii...

Dupa ce va prezentam un telefon Nokia cu camera DSLR Nikon, modelul 6639, a venit momentul ca si Canon sa branduiasca cel putin teoretic un telefon. Evident este vorba in ambele cazuri de concepte, lucru evident si daca aruncati o privire asupra imaginii urmatoare.

In vreme ce "Nikon Phone" este considerat o idee buna si o unealta geniala pentru blogerii viitorului datorita touchscreenului sau si functiei de telefon, conceptul Canon din imagine este cel putin bizar. Discul rotativ a fost inlocuit cu obiectivul unei camere performante, al carui LCD si sistem de control se afla probabil undeva sub receptor.

Conceptul nu arata rau, dar ne intrebam cat de portabil poate fi un astfel de terminal, caci la nivelul performantei camerei nu exista indoieli. In general conceptele cu discuri rotative starnesc rasul, cum a fost acel PSP Phone cu disc rotativ si receptor old-school, sau tot soiul de terminale mobile cu acelasi celebru disc. Banuim ca in acest caz functia telefon va fi accesata prin LCD-ul camerei, eventual cu o interfata in stil "disc rotativ" pentru nostalgici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×