Campania de reduceri evoHALLOWEEN este aici; iată cele mai atractive 3 smartphone-uri din ofertă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.165 ori
<b>Campania de reduceri evoHALLOWEEN este aici; iată cele mai atractive 3 smartphone-uri din ofertă</b>După cum vă informam în cursul zilei de ieri, retailer-ul evoMAG.ro va defășura timp de o săptămână o campanie specială de reduceri intitulată evoHALLOWEEN, aceasta sosind la timp pentru sărbătoarea de origine americană cu același nume. în...

După cum vă informam în cursul zilei de ieri, retailer-ul evoMAG.ro va defășura timp de o săptămână o campanie specială de reduceri intitulată evoHALLOWEEN, aceasta sosind la timp pentru sărbătoarea de origine americană cu același nume. în rândurile de mai jos veți regăsi cele mai atractive 3 smartphone-uri din oferta evoMAG actuală.

Pe lângă reducerile aferente pentru fiecare device în parte, evoMAG demarează și un concurs în cadrul căruia putem câștiga un iPhone 6 sau 4 vouchere în valoare de 1000 lei. Aflăm că o șansă în cadrul extragerii finale se acordă pentru fiecare 109 lei cheltuiți.

Sony Xperia T3

Revenind la smartphone-uri, primul device care ne-a atras atenția în special datorită culorii ce iese în evidență, este Sony Xperia T3. Acesta din urmă dispune de un display HD de 5.3 inch, un procesor quad-core de 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto de 8 megapixlei. Sony Xperia T3 costă acum 1.199 lei în varianta de culoare mov.

LG Nexus 5

De asemenea, nu ne putea scăpa nici LG Nexus 5, terminal ce va primi cât de curând actualizarea la sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Acesta primește acum o reducere de 10% și poate fi achiziționat pentru 1.399 lei.

LG G2 Mini

Nu în ultimul rând, putem recomanda și smartphone-ul LG G2 Mini, acesta oferind dotări destul de bune, cât și un display de mari dimensiuni, mai precis un panou IPS HD de 4.7 inch. Prețul lui LG G2 Mini este acum doar 819 lei, după o reducere de 10%. Pentru mai multe reduceri puteți vizita site-ul evoMAG.ro chiar aici.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×