Campionatul National de SMS isi alege castigatorul sambata

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.002 ori
<b>Campionatul National de SMS isi alege castigatorul sambata</b>Campania "Natural Born Chatter", campionatul national de SMS isi va desemna sambata campionul, dupa ce un numar impresionant de participanti s-a inscris la aceasta competitie, nu mai putin de 10.000 de utilizatori. Campionatul a fost lansat in premiera de...

Campania "Natural Born Chatter", campionatul national de SMS isi va desemna sambata campionul, dupa ce un numar impresionant de participanti s-a inscris la aceasta competitie, nu mai putin de 10.000 de utilizatori. Campionatul a fost lansat in premiera de catre LG si Orange in octombrie, dupa cum va informam intr-un articol anterior.

20.000 de mesaje text au fost trimise in cadrul acestei competitii, iar in marea finala din data de 6 decembrie se vor infrunta 30 de competitori pentru titlul de campion si premiul de 3000 de euro. Finala va avea loc in Bucuresti, la Orange Concept Store din Calea Victoriei si va reamintim ca aceasta competitie s-a desfasurat in perioada 28 octombrie - 26 noiembrie pe site-ul born2chat.

Pe langa aceasta initiativa inedita, LG si Orange ne-au mai surprins placut recent si cu o alta premiera: primul videoclip al unei formatii romanesti filmat in intregime cu mobilul. Este vorba despre clipul piesei "Dematurizarea", de la Voltaj, filmat cu un handset LG KS360, dupa cum va informam aici .

Handsetul a fost prezent si in teste la Mobilissimo, rezultatul fiind o recenzie video pe care o puteti urmari accesand aceasta adresa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×