Test de viteza al browserelor mobile: Skyfire versus Opera Mobile 9.5

2.069 ori
<b>Test de viteza al browserelor mobile: Skyfire versus Opera Mobile 9.5</b>Cei de la Pocketnow au realizat un test de viteza al unora dintre cele mai populare browsere pentru telefonul mobil, Opera Mobile 9.5 si Skyfire. Ce a rezultat, puteti admira in clipul urmator, cu mentiunea ca Opera isi va dezamagi fanii: Cand vine vorba...

Cei de la Pocketnow au realizat un test de viteza al unora dintre cele mai populare browsere pentru telefonul mobil, Opera Mobile 9.5 si Skyfire. Ce a rezultat, puteti admira in clipul urmator, cu mentiunea ca Opera isi va dezamagi fanii:

Cand vine vorba de pornirea browserului, Opera sta in mod clar mai bine, incarcandu-se in 5 secunde, in vreme ce Skyfire porneste in 11 secunde si asta din cauza faptului ca se conecteaza la un server care va randa paginile web. Trecand la handicapurile lui Opera Mobile 9.5, acest browser nu suporta Flash, in vreme ce Skyfire o face, afisand continuturi YouTube, spre exemplu.

Pentru a testa viteza browserelor, a fost ales pentru afisare site-ul CNET, care s-a incarcat in 10 secunde pe Skyfire, respectiv in 30 pe Opera Mobile. Apoi a urmat testarea vitezei de incarcare a site-ului YouTube, afisat de Skyfire in 10 secunde si de Opera in 20. In plus, Skyfire a permis playbackul continuturilor YouTube, ce s-au incarcat destul de rapid.

In concluzie, daca sunteti posesorul unui terminal Windows Mobile dotat cu touchscreen, nu ar trebui sa ezitati sa descarcati browserul Skyfire, accesand adresa get.skyfire.com de pe handsetul dumneavoastra.

Sursa: Justamp.blogspot.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×