Capturi cu camera lui Galaxy S IV apar pe web, plus noi benchmark-uri

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.143 ori
<b>Capturi cu camera lui Galaxy S IV apar pe web, plus noi benchmark-uri</b>A venit și acel moment în pleiada de scurgeri de informații despre Galaxy S IV în care luăm contact cu mostrele de captură foto realizate cu camera noului smartphone. în plus, au apărut pe web și noi benchmark-uri realizate cu viitorul flagship...

A venit și acel moment în pleiada de scurgeri de informații despre Galaxy S IV în care luăm contact cu mostrele de captură foto realizate cu camera noului smartphone. în plus, au apărut pe web și noi benchmark-uri realizate cu viitorul flagship Samsung, în varianta Verizon.

Astfel, vedem cum Samsung Galaxy S IV aka SCH-I545 în acest caz scoate 58.70 FPS în NenaMark 2 și vine cu GPU Adreno 320 și rezoluție 1920 x 1080. în același benchmark e menționată versiunea de Android, Jelly Bean 4.2 și procesorul de 1.9 GHz, un Qualcomm Snapdragon quad core se pare. în ce privește fotografia blurata pe care o vedeti în articol, ea și-a făcut apariția pe Picasa, sursa obișnuită pentru scăpări de acest gen. E vorba de fapt de câteva fotografii, realizate cu Samsung GT-I9505, nume de cod asociat lui Galaxy S IV.

Capturi cu camera lui Galaxy S IV apar pe web, plus noi benchmark-uri

Imaginile au rezoluție de 2322 x 4128 și confirmă ideea că Galaxy S IV va avea o cameră de 13 megapixeli. încă suntem în așteptarea unei imagini hands on cu noul telefon sau a unei randari de presă care măcar să pară veridica, nu neapărat să fie. Un lucru bun este că în ultimele leak-uri se cam repetă aceleași specificații, deci avem o idee despre ce ne rezervă noul handset.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×