Sony Xperia C680X, deja un urmaș pentru Xperia Z? Testele sale indica prezența unui ecran Full HD, Jelly Bean 4.2

1.052 ori
<b>Sony Xperia C680X, deja un urmaș pentru Xperia Z? Testele sale indica prezența unui ecran Full HD, Jelly Bean 4.2</b>Deși pare bizar, există deja speculații că ni se pregătește un telefon Sony și mai evoluat decât Xperia Z. Acesta din urmă a fost prezentat la CES 2013 lună trecută, împreună cu versiunea Xperia ZL. Ei bine, noul venit își face apariția...

Deși pare bizar, există deja speculații că ni se pregătește un telefon Sony și mai evoluat decât Xperia Z. Acesta din urmă a fost prezentat la CES 2013 lună trecută, împreună cu versiunea Xperia ZL. Ei bine, noul venit își face apariția în benchmark-uri sub numele de cod Sony Xperia C680X.

Numele acestui model și-a făcut apariția pe html5test.com, un site folosit pentru testarea compatibilității unui browser cu standardul HTML5. Browserul rula pe un terminal Sony cu Android 4.2 Jelly Bean și ecran 1080p, dar din păcate nu avem și o diagonală pentru acest model misterios. Se pare că nici obișnuitele surse de scăpări GLBenchmark, NenaMark sau Picasa nu au informații despre acest smartphone, care rămâne un mister. Diferența dintre Sony C650X Xperia ZL și C660X Xperia Z este mai degrabă una de dimensiuni și rezistența la apă, deci un model cu nume de cod atât de apropiat, C680X ar putea fi încă o versiune de Xperia Z.

Cu ceva vreme înainte de CES 2013 se vorbea de un terminal Sony cu ecran de 6.1 inch, un soi de mega phablet cu dotări impresionante. Să fie acesta gadgetul mult așteptat? Deocamdată doar Samsung are un phablet popular pe piață, în vreme ce LG pare a fi abandonat ideea lui Optimus Vu, optând pentru Optimus G Pro pe zona de phableturi. Credeți că și Sony e gata să intre în această zonă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×