Car kitul Nokia 5800 Proclip este analizat (Video)

1.886 ori
<b>Car kitul Nokia 5800 Proclip este analizat (Video)</b>Daca doriti sa profitati de functiile GPS ale lui Nokia 5800 XpressMusic in timp ce conduceti, veti avea nevoie de un car kit pe masura. Un exemplu bun este Proclip, analizat de catre Mark, de la The Nokia Blog in clipul urmator: Accesoriul este specific...

Daca doriti sa profitati de functiile GPS ale lui Nokia 5800 XpressMusic in timp ce conduceti, veti avea nevoie de un car kit pe masura. Un exemplu bun este Proclip, analizat de catre Mark, de la The Nokia Blog in clipul urmator:

Accesoriul este specific fiecarui vehicul si vine cu un clip care permite instalarea usoara a suportului pentru telefon. Odata ce veti aseza telefonul in pozitia ideala, acesta se va comporta ca un veritabil GPS, unul bazat pe Nokia Maps, dupa cum ne arata chiar Mark, in clipul de mai sus.

Un avantaj al lui Proclip este faptul ca acesta nu acopera butoanele laterale ale lui Nokia 5800, cum ar fi cele de volum. Terminalul Nokia "aluneca" cu mare usurinta in suportul sau, care este foarte stabil si rezista la orice miscare, fie ea brusca si violenta.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×