Primul smartphone cu suport pentru conectivitate tip satelit, gata de lansare

1.911 ori
<b>Primul smartphone cu suport pentru conectivitate tip satelit, gata de lansare</b>EB si TerreStar doresc sa implementeze functii si servicii de noua generatie pe piata telefoniei mobile, incorporand atat suport quad band GSM/EDGE si tri band WCDMA/HSPA pe un acelasi smartphone, dar si conectivitate tip satelit-terestru, pentru servicii...

EB si TerreStar doresc sa implementeze functii si servicii de noua generatie pe piata telefoniei mobile, incorporand atat suport quad band GSM/EDGE si tri band WCDMA/HSPA pe un acelasi smartphone, dar si conectivitate tip satelit-terestru, pentru servicii voce si date.

Rezultatul va fi un terminal care va arata ca majoritatea PDA-urilor moderne, compact si suportand conectivitate 2G si 3G, dar si reteaua TerreStart S-Band, bazata pe sateliti. Handsetul va rula Windows Mobile, o versiune nespecificata inca si va suporta SMS, MMS, email si functia Push to Talk.

De asemenea, acest smartphone revolutionar va folosi servicii bazate pe locatie, va incorpora un touchscreen si o tastatura QWERTY. Toate aceste dotari vor face handsetul ideal pentru armata sau pentru jurnalistii din zonele de conflict si cele mai putin accesibile pentru marii operatori.

[Via: Gsmdome.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×