Caravana Samsung Mobile premiaza DJ-ul din tine cu un Corby

2.980 ori
<b>Caravana Samsung Mobile premiaza DJ-ul din tine cu un Corby</b>Pana in data de 10 decembrie, caravana Samsung Mobile pregateste surprize celor pasionati de tehnologia moderna, dar si de muzica. Aflata sub semnul lui Samsung Corby, un telefon full touch destinat tinerilor, caravana va asteapta zilnic intre orele 12:00...

Pana in data de 10 decembrie, caravana Samsung Mobile pregateste surprize celor pasionati de tehnologia moderna, dar si de muzica. Aflata sub semnul lui Samsung Corby, un telefon full touch destinat tinerilor, caravana va asteapta zilnic intre orele 12:00 si 20:00 in Bucuresti, Piata Unirii, in fata Hotelului Horoscop.

Daca esti un DJ destul de talentat, iti poti dovedi abilitatile in Caravana Samsung si vei fi premiat cu cate un telefon Corby. Vor mai avea loc si alte concursuri si surprize, toate pe ritm de muzica si sub motto-ul "What color is your life?", facand referire la Corby si la abilitatile DJ-ilor. Caravana Samsung va porni din Bucuresti spre Brasov, unde se afla va afla in fata hotelului Aro, intre 11 si 13 decembrie.

Caravana Samsung Mobile - Samsung Corby

Samsung Corby este un telefon full touch disponibil in Romania la pretul de 150 de euro, iar printre dotarile sale se numara o camera de 2 megapixeli, radio FM cu RDS, suport pentru conectivitate quad band, dictionar, USB 2.0, Bluetooth 2.1 cu EDR, o memorie de 50 MB plus suport pentru card de memorie microSD de pana la 8 GB si interfata Cartoon.

Telefonul se foloseste de widgeturi, "one finger zoom" si "deblocare inteligenta", pentru a usura experienta de utilizare a posesorului sau.

Caravana Samsung Mobile - Samsung Corby

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×