Urmasul lui LG Lotus, fotografiat in premiera

Autor:  | Publicat în:  LG 1.435 ori
<b>Urmasul lui LG Lotus, fotografiat in premiera</b>LG Lotus a fost un handset cu design ciudat, dar iata ca terminalul va avea un urmas, sub forma lui LG LX610 in viitorul apropiat. Handsetul a fost scapat recent pe web in urmatoarea imagine: Telefonul va sosi pe piata prin operatorul Sprint, in luna...

LG Lotus a fost un handset cu design ciudat, dar iata ca terminalul va avea un urmas, sub forma lui LG LX610 in viitorul apropiat. Handsetul a fost scapat recent pe web in urmatoarea imagine:

Telefonul va sosi pe piata prin operatorul Sprint, in luna ianuarie a anului viitor si aflam ca noua versiune de Lotus va fi dotata cu un touchscreen extern si un slot pentru carduri microSD de pana la 32 GB. Din pacate aici se opreste lista cu infomatii cunoscute in legatura cu LG LX610, pretul, specificatiile si data oficiala de lansare ramanand mistere.

Daca ne raportam la forma sa si tastatura QWERTY incorporata, putem spune ca telefonul este ideal pentru adolescentii pasionati de social networking,  messaging si scrierea de mesaje text. Un nou rival pentru Sidekick?

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×