Carcasa destinată lui Xiaomi Mi 5 primește un teaser; vedem și unde va fi poziționată camera foto

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 777 ori
<b>Carcasa destinată lui Xiaomi Mi 5 primește un teaser; vedem și unde va fi poziționată camera foto</b>Am aflat deja faptul că Xiaomi Mi 5 va fi lansat oficial pe data de 24 februarie, zi &icirc;n care vom primi mai multe informații cu privire la specificațiile sale, dar și despre prețul de comercializare pe plan chinez. Astăzi, compania chineză...

Am aflat deja faptul că Xiaomi Mi 5 va fi lansat oficial pe data de 24 februarie, zi în care vom primi mai multe informații cu privire la specificațiile sale, dar și despre prețul de comercializare pe plan chinez. Astăzi, compania chineză vine cu un nou teaser, de această dată pentru o carcasă destinată viitorului device.

Potrivit celor de la Xiaomi, această carcasă este una fabricată din silicon cu grosime de doar 0.45 mm, dimensiune ce nu va contribui prea mult la talia device-ului. Grație unei prelucrări în Photoshop, vedem și locația în care va fi poziționată camera foto, mai precis în stânga sus, la fel ca pe iPhone spre exemplu.

Revenind la telefon, din zvonurile anterioare am descoperit că acesta ne-ar putea aduce un display de 5.2 inch, un scanner de amprente, 4 GB memorie RAM și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 la bord. Încă este neclar dacă rezoluția ecranului va crește la Quad HD, sau dacă vom beneficia în continuare de un panou Full HD.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×