Carcasa lui iPhone 6s ni se dezvăluie în imagini; design-ul telefonului rămâne neschimbat

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.119 ori
<b>Carcasa lui iPhone 6s ni se dezvăluie în imagini; design-ul telefonului rămâne neschimbat</b>Aflam cu ceva timp &icirc;n urmă faptul că cei de la Apple ar fi descoperit un material care permite trecerea semnalului wireless fără a &icirc;nregistra pierderi sau scăpări de semnal, material ce ar fi făcut ca acele dungi inestetice să...

Aflam cu ceva timp în urmă faptul că cei de la Apple ar fi descoperit un material care permite trecerea semnalului wireless fără a înregistra pierderi sau scăpări de semnal, material ce ar fi făcut ca acele dungi inestetice să dispară. Deși aveam așteptări destul de mari ca iPhone 6s să adopte o astfel de carcasă, se pare că ne-am înșelat.

Ca dovadă stau o serie de imagini ale carcasei de pe iPhone 6s, corp metalic ce arată exact la fel ca și versiunea actuală, fără modificări la capitolul design sau dimensiuni. De asemenea, și poziția porturilor, respectiv a difuzorului, a rămas aceeași.

Potrivit celor de la 9to5mac, deși iPhone 6s va arăta exact la fel ca și modelul vândut în acest moment pe piață, la interior lucrurile vor sta diferit. Se așteaptă ca noul device să ne ofere o cameră foto principală de 12 megapixeli, un senzor frontal actualizat, dar și un procesor de nouă generație la pachet.

În același timp, s-ar putea ca Apple să ne facă o surpriză prin oferirea unei baterii mai mari și a unei rezoluții Full HD pentru panoul de 4.7 inch. Un singur lucru pozitiv din păstrarea design-ului de pe iPhone 6, este faptul că toate carcasele și husele se vor potrivi și cu noul model. Veți face trecerea de la iPhone 6 la versiunea 6s?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×