Cozi la Samsung Galaxy S5 și vânzări cu până la 100% mai mari decât la S4 În prima zi!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.633 ori
<b>Cozi la Samsung Galaxy S5 și vânzări cu până la 100% mai mari decât la S4 În prima zi!</b>Deși Samsung Galaxy S4 s-a vândut în multe zeci de milioane de unități, cei de la Samsung nu se declarau prea mulțumiți de aceste vânzări. Ei bine lucrurile încep deja să arate bine pentru succesorul său, de vreme ce Galaxy S5 a obținut...

Deși Samsung Galaxy S4 s-a vândut în multe zeci de milioane de unități, cei de la Samsung nu se declarau prea mulțumiți de aceste vânzări. Ei bine lucrurile încep deja să arate bine pentru succesorul său, de vreme ce Galaxy S5 a obținut vânzări cu până la 100% mai mari în prima sa zi de disponibilitate.

Pe 11 aprilie a început să se vândă internațional acest smartphone, iar primele informații din Coreea de Sud indica prezența oamenilor la coadă pentru a cumpăra handsetul în număr mare. Per total vânzările lui S5 au fost cu 30, până la 100% mai mari în ziua inaugurală față de cifrele lui S4. Vinerea trecută telefonul a fost lansat în 125 de țări și în curând numărul lor va ajunge la 150.

Cozi Galaxy S5

Samsung afirmă că a primit deja comenzi pentru milioane de unități ale acestui terminal și că piața nu e încă saturată. Punem această popularitate timpurie și pe seama ofertelor pentru acest model, aplicate și la noi spre exemplu, cu accesorii în valoare de 400 de lei oferite primilor 100 cumpărători ai telefonului din AFI Cotroceni, în dată de 11 aprilie.

Vă reamintesc că acest model se afla la noi în teste și vă pregătim un review detaliat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×