Caricatura pentru iPhone - Jesus Phone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.343 ori
<b>Caricatura pentru iPhone - Jesus Phone</b>Daca nu stiati, noua porecla a lui Apple iPhone este "Jesus Phone", terminalul fiind considerat un fenomen aproape la fel de asteptat ca venirea lui Iisus. Iata si caricatura ce a aparut in Washington Post cu ocazia apropiatei lansari a telefonului:...

Daca nu stiati, noua porecla a lui Apple iPhone este "Jesus Phone", terminalul fiind considerat un fenomen aproape la fel de asteptat ca venirea lui Iisus. Iata si caricatura ce a aparut in Washington Post cu ocazia apropiatei lansari a telefonului:

Fenomen amplificat de media sau doar o exagerare,  isteria iPhone isi va atinge punctul culminant maine, la ora locala 6 pm, cand va incepe vanzarea terminalului in magazinele Apple si AT&T. Exista deja numerosi fanatici care si-au pus cortul in fata magazinelor, fiind gata de a obtine un iPhone cu orice pret. Banuim ca vor exista si lesinuri si violente, de genul celor petrecute la o lansare aproape la fel de celebra, cea a consolei Nintendo Wii.

O astfel de comparatiei este inevitabila si ne amintim cu amuzament episodul din South Park, in care un personaj nu mai putea rezista pana la lansarea oficiala a lui Nintendo Wii si s-a criogenizat pentru a se trezi dupa lansare. Problema e ca tanarul a fost uitat "la rece", iar evenimentul deja trecuse de cateva secole cand s-a trezit. Pe un ton umoristic ne prezinta fenomenul iPhone si caricatura de mai sus, avandu-l pe Steve Jobs in prim-plan cu doua telefoane uriase in brate, intr-o ipostaza ce aminteste de Moise si tablele cu cele 10 porunci. Grupul de fanatici de la picioarele sale e in extaz si asteapta cu nerabdare revelatia pricinuita de terminal.

Peste aproximativ 23 de ore (sambata ora 1 a.m., ora Romaniei) fanii vor reusi sa-si realizeze visul, cumparand un iPhone. Va vom tine la curent cu fenomenul generat de aceasta asteptare intensa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×