Caricatura pentru iPhone - Jesus Phone

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 1.319 ori
<b>Caricatura pentru iPhone - Jesus Phone</b>Daca nu stiati, noua porecla a lui Apple iPhone este "Jesus Phone", terminalul fiind considerat un fenomen aproape la fel de asteptat ca venirea lui Iisus. Iata si caricatura ce a aparut in Washington Post cu ocazia apropiatei lansari a telefonului:...

Daca nu stiati, noua porecla a lui Apple iPhone este "Jesus Phone", terminalul fiind considerat un fenomen aproape la fel de asteptat ca venirea lui Iisus. Iata si caricatura ce a aparut in Washington Post cu ocazia apropiatei lansari a telefonului:

Fenomen amplificat de media sau doar o exagerare,  isteria iPhone isi va atinge punctul culminant maine, la ora locala 6 pm, cand va incepe vanzarea terminalului in magazinele Apple si AT&T. Exista deja numerosi fanatici care si-au pus cortul in fata magazinelor, fiind gata de a obtine un iPhone cu orice pret. Banuim ca vor exista si lesinuri si violente, de genul celor petrecute la o lansare aproape la fel de celebra, cea a consolei Nintendo Wii.

O astfel de comparatiei este inevitabila si ne amintim cu amuzament episodul din South Park, in care un personaj nu mai putea rezista pana la lansarea oficiala a lui Nintendo Wii si s-a criogenizat pentru a se trezi dupa lansare. Problema e ca tanarul a fost uitat "la rece", iar evenimentul deja trecuse de cateva secole cand s-a trezit. Pe un ton umoristic ne prezinta fenomenul iPhone si caricatura de mai sus, avandu-l pe Steve Jobs in prim-plan cu doua telefoane uriase in brate, intr-o ipostaza ce aminteste de Moise si tablele cu cele 10 porunci. Grupul de fanatici de la picioarele sale e in extaz si asteapta cu nerabdare revelatia pricinuita de terminal.

Peste aproximativ 23 de ore (sambata ora 1 a.m., ora Romaniei) fanii vor reusi sa-si realizeze visul, cumparand un iPhone. Va vom tine la curent cu fenomenul generat de aceasta asteptare intensa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×