Cartela Vodafone se “umflă” de Sărbători

3.220 ori
<b>Cartela Vodafone se &ldquo;umflă” de Sărbători</b>Utilizatorii Cartelei Vodafone vor avea 3000 de minute și SMS-uri în rețea, plus 75 de minute naționale și internaționale, pentru 5 euro credit pe lună. în plus, utilizatorii pot vorbi gratuit după plata primelor doua minute dintr-un apel în...

Utilizatorii Cartelei Vodafone vor avea 3000 de minute și SMS-uri în rețea, plus 75 de minute naționale și internaționale, pentru 5 euro credit pe lună. în plus, utilizatorii pot vorbi gratuit după plata primelor doua minute dintr-un apel în rețea, pentru 0,5 euro credit lunar. De asemenea, Vodafone lansează noi extraopțiuni pentru convorbirile internaționale, ce includ până la 120 de minute internaționale pe lună. Cei care achiziționează pentru prima data Cartela Vodafone pot testa, gratuit, Internetul mobil, timp de o săptămână, printr-un bonus ce include 50 MB trafic de date.

"Apropierea Sărbătorilor de iarna, perioada în care nevoile de comunicare cresc din dorința utilizatorilor de a fi aproape de cei dragi, ne-a determinat să triplăm în Maximia beneficiile acordate clienților noștri (...) Noua promoție oferă utilizatorilor minutele și SMS-urile necesare pentru a-și pune toate planurile în aplicare, în preajma sărbatorilor", declară Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Conceptul de comunicare pentru campania Cartela Vodafone continuă sub sloganul "în Maximia se poate!" Maximia este “țara” virtuală a tuturor utilizatorilor Cartelei, în care aceștia se vor bucura în permanență de maximum de avantaje. Fie că vor merge în magazinele Vodafone sau pe contul de facebook Paul Maximus, utilizatorii Cartelei Vodafone vor putea să afle care sunt noile beneficii oferite, se arată într-un comunicat.

Vodafone are o ofertă și pentru utilizatorii care nu vor sa aibă grija duratei de viață a cartelei. Aceștia pot primi 12 luni de valabilitate in plus, pentru 10 euro credit. Extraopțiunea “Valabilitate” poate fi activata printr-un apel la *100#, meniul Promoție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×