Cărți pe Google Play (Google Books) disponibil În România!

Autor:  | Publicat în:  Android 3.487 ori
<b>Cărți pe Google Play (Google Books) disponibil În România!</b>in curs de...

Zilele trecute relatam despre schimbările majore de design ce le-a suferit interfața web a magazinului de aplicații Google - Play Store și cu doar câteva ore în urmă am aflat și despre intenția gigantului motoarelor de căutare de a organiza un eveniment în data de 24 iulie în San Francisco, relaționat cu Android, prin invitatul special Sundar Pichai - Vice-Președinte pe secțiunea Android și Chrome. Iată că noutățile nu încetează să apară și spre bucuria noastră, Google lansează Cărți pe Google Play în România!

Practic vom avea acces la aproape toate titlurile celebre din limba engleză (și nu numai) și probabil, în viitorul apropiat, vom putea alege spre a citi și în limba română, ceea ce mă duce cu gândul la o posibilă revigorare a culturii, Google întinzând o mână de ajutor autorilor din țara noastră!

Google Books in Romania

Titlurile sunt din diferite domenii și variate, la fel și prețurile, iar sistemul de rating prin steluțe și comentariile celor care au citit deja cărțile, sunt cât se poate de relevante pentru cei care doresc să facă o nouă achiziție pentru propria biblioteca virtuală.

Carti google romania

Așteptăm cu nerăbdare și Play Music și Movies în România, deși rezolvarea și ajungerea la un consens cu autoritățile românești din domeniu, nu va fi un lucru simplu pentru americani! Oricum, lansarea aceasta este o surpriză plăcută și aștept nerăbdător apariția primelor titluri românești din magazin! Cu siguranță voi face câteva achiziții, voi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×