Teaser: ASUS MeMo Pad FHD 10 foarte aproape de o prezentare completă

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.246 ori
<b>Teaser: ASUS MeMo Pad FHD 10 foarte aproape de o prezentare completă</b>Avem o mică surpriză pentru voi, sub forma lui ASUS MeMo Pad FHD 10, care va primi duminică, pe 21 iulie o recenzie detaliată și un unboxing din partea noastră. Această tabletă a fost prezentată oficial la Computex 2013 la începutul lunii iunie...

Avem o mică surpriză pentru voi, sub forma lui ASUS MeMo Pad FHD 10, care va primi duminică, pe 21 iulie o recenzie detaliată și un unboxing din partea noastră. Această tabletă a fost prezentată oficial la Computex 2013 la începutul lunii iunie și astăzi vă reamintim câteva dintre dotările sale.

Terminalul va sosi destul de curând în România, iar prețul îl veți putea afla duminică, dacă ne urmăriți recenzia. Tableta este una de 10.1 inch, cu procesor Intel Atom dual core Clover Trail+ cu frecvența de 1.6 GHz. Ecranul lui MeMo Pad FHD 10 este unul cu rezoluție 1920 x 1200, un IPS LCD cu unghiuri de vizualizare de 178 de grade.

ASUS MeMo Pad FHD 10

Dotările acestui model includ difuzoare stereo, 2 GB RAM, o cameră de 5 megapixeli în spate și una de 1.2 MP frontală. Tableta măsoară 9.5 mm în grosime, are o aderență bună și cântărește doar 580 de grame. Bateria sa este o unitate Li Polymer, care oferă aproximativ 10 ore de funcționare, iar terminalul va sosi pe albastru, roz sau alb. El rulează Android 4.2 și oferă aspecte software interesante, pe care le veți afla peste câteva zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×