Cartonaş roşu pentru Samsung: Pele îi dă în judecată pentru utilizarea unei sosii a sa într-o reclamă

844 ori
<b>Cartonaş roşu pentru Samsung: Pele îi dă în judecată pentru utilizarea unei sosii a sa într-o reclamă</b>Legenda fotbalului Pele pare a avea o problemă cu Samsung, d&acirc;nd &icirc;n judecată firma sud coreeană şi cer&acirc;nd despăgubiri de 30 de milioane de dolari. Aparent, Sammy ar fi folosit imaginea sa pentru o reclamă. &nbsp; &nbsp; Reclama ar...

Legenda fotbalului Pele pare a avea o problemă cu Samsung, dând în judecată firma sud coreeană şi cerând despăgubiri de 30 de milioane de dolari. Aparent, Sammy ar fi folosit imaginea sa pentru o reclamă.

Reclama ar fi rulat în publicaţia New York Times şi în loc să folosească imagini cu Pele, Samsung ar fi apelat la o sosie. Compania asiatică negociase cu Pele pentru a folosi imaginea sa, dar totul a picat în 2013. Apoi Samsung ar fi ales o persoană care îi semăna sportivului pentru a îşi promova televizoarele ultra high definition.

În ciuda faptului că reclama nu îl menţionează pe Pele, ea include o fotografie-portret cu un bărbat care îi seamănă foarte mult celui considerat cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Mai mult decât atât e inclusă şi o fotografie cu un jucător de fotbal care realizează o lovitură de bicicleta/foarfecă, ce era trademark Pele pe vremea când juca.

Samsung a refuzat să comenteze pe seama acestui proces, iar reprezentanţii lui Pele sunt aceiaşi care i-au obţinut lui Michael Jordan 8.9 milioane de dolari după utilizarea imaginii sale într-o reclamă Finer Foods.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×