Huawei ar pregăti un telefon cu display curbat dual pentru a doua jumătate a anului

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.197 ori
<b>Huawei ar pregăti un telefon cu display curbat dual pentru a doua jumătate a anului</b>O serie de companii din China, printre care şi Vivo au adoptat moda panourilor cu muchii curbate pentru display-urile de telefoane mobile. Pe viitor şi Huawei ar putea face trecerea la un ecran de acest tip, conform analistului Sun Changxu. &nbsp;...

O serie de companii din China, printre care şi Vivo au adoptat moda panourilor cu muchii curbate pentru display-urile de telefoane mobile. Pe viitor şi Huawei ar putea face trecerea la un ecran de acest tip, conform analistului Sun Changxu.

El citează surse din industrie şi din cadrul furnizorilor de componente, afirmând că Huawei va lansa un telefon cu ecran curbat dual în a doua jumătate a anului curent. Sursa a ţinut să menţioneze că nu va fi un model similar cu Samsung Galaxy S7 Edge sau S6 Edge totuşi. Acest terminal ar putea fi urmaşul lui Huawei Mate S, adică un model premium cu preţ peste 600 de dolari sau chiar peste 700.

Ne aşteptăm ca noul smartphone să aibă o carcasă fabricată din metal şi sticlă, cel mai nou procesor Kirin la bord, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Camera ar trebui să aibă o rezoluţie generoasă şi rămâne de văzut dacă acele muchii curbate vor avea doar rol estetic sau şi de afişaj extra. Nu ar fi prima oară când Huawei experimentează, ei cochetând şi cu Force Touch pe Mate S în varianta sa Premium.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×