Apple brevetează un sistem magnetic ideal pentru a folosi multipli conectori simultan

687 ori
<b>Apple brevetează un sistem magnetic ideal pentru a folosi multipli conectori simultan</b>iPad Pro a adus Smart Connector &icirc;n lumea tabletelor şi e posibil să vedem acest tip de conectivitate şi pe un iPhone 7 Pro la anul, dar &icirc;ntre timp noi brevete Apple indică o abordare proaspătă pentru conectoare magnetice. &nbsp; &nbsp;...

iPad Pro a adus Smart Connector în lumea tabletelor şi e posibil să vedem acest tip de conectivitate şi pe un iPhone 7 Pro la anul, dar între timp noi brevete Apple indică o abordare proaspătă pentru conectoare magnetice.

Un brevet recent publicat în SUA indică faptul că firmă din Cupertino a lucrat la o serie de conectori ce se pot conecta în paralel, creaţi special pentru terminalele mobile. Practic, e vorba despre un conector ca MagSafe sau cel de la Apple Watch spre exemplu care se poate suprapune peste alte conectoare similare cu el. În acest mod, mai multe accesorii de genul se vor conecta la un hub principal sau device pentru încărcare sau transfer de date.

Magnetismul va conecta şi alinia conectorii, iar contactele nu vor fi expuse în vreun fel. Documentele oficiale prezintă două tipuri de conectori, unul ce pare Lightning sau USB Type C şi altul circular, în stilul încărcătorului de Apple Watch. Pe viitor tehnologia ar putea fi folosită pentru conectarea a 2-3 iPhone-uri la un MacBook sau 2-3 accesorii la un iPad spre exemplu, prin suprapunerea de mecanisme de conectare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×