Casa familiei Jobs din California a fost jefuită

970 ori
<b>Casa familiei Jobs din California a fost jefuită</b>Se apropie un an de zile de când Steve Jobs a trecut în neființă și familia sa a trecut printr-un incident neplăcut. Un hoț a intrat în casa lor când se afla într-un proces de renovare și a furat aproximativ 60.000 de dolari în computere și...

Se apropie un an de zile de când Steve Jobs a trecut în neființă și familia sa a trecut printr-un incident neplăcut. Un hoț a intrat în casa lor când se afla într-un proces de renovare și a furat aproximativ 60.000 de dolari în computere și alte bunuri din locuință.

Hoțul a fost identificat și se numește Kariem McFarlen. L-au arestat și acuzat, iar cauțiunea a fost fixată la 500.000 de dolari. Laurene Powell și cei mici își au acolo reședința și nu se știe sigur dacă erau sau nu acasă când s-a produs jaful sau dacă se mutaseră cu ocazia renovărilor.

Pedeapsa lui Kariem McFarlen va fi cuprinsă între 8 luni - 7 ani în închisoare potrivit legislației statului California. Un membru al poliției specializat în furturile legate de înalta tehnologie a specificiat că furtul nu ar fi avut un scop anume și ar fi fost făcut la nimereală / random.

Steve Jobs a fost CEO-ul Apple și a murit în 2011 după o cumplită luptă cu boala. A rămas în amintirea fanilor Apple și nu numai. Este cert că a reușit să influențeze lumea în care trăim prin produsele aduse de compania cu sediul în Cupertino, în timpul mandatului său de CEO: iPod, iPhone, MacBook Air, iPad.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×