Ofensiva HTC În China pusă În discuție de clonele situate ca preț sub 160 de dolari

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.387 ori
<b>Ofensiva HTC În China pusă În discuție de clonele situate ca preț sub 160 de dolari</b>HTC nu o duce prea bine. Singura piață pe care a crescut în Q2 2012 față de perioada similară din 2011 a fost China, iar un oficial al companiei taiwaneze a declarat că planurile lor sunt legate de această piață, consideră că o politică...

HTC nu o duce prea bine. Singura piață pe care a crescut în Q2 2012 față de perioada similară din 2011 a fost China, iar un oficial al companiei taiwaneze a declarat că planurile lor sunt legate de această piață, consideră că o politică corectă îi va face să crească ca market share.

Competiția se dovedește dură pentru HTC și nu doar din partea Samsung și Apple ci și din partea companiilor care produc telefoane ieftine cu Android și design copiat de la HTC precum One X-ul fals de care aminteam mai zilele trecute.

Acestea sunt situate ca preț mult sub telefoanele HTC - în jur de 150 - 160 de dolari maxim și aduc un design care induce în eroare. Normal că experiența oferită de un astfel de telefon diferă major. Procesoarele utilizate de către telefoanele clonă vin de la Mediatek - 6575 și 6577. Avem și telefoane & tablete promovate de branduri românești cu procesoare Mediatek - Allview AllDro P4 și P5 ar fi doar două exemple.

Și câteva date care-i fac pe cei de la HTC să viseze frumos legate de piața chineză și al său potențial:

  • creștere de 389% în 2012 față de perioada similară din 2011 și peste 1.8 milioane smartphone-uri vândute în Q2 2012;
  • 42 de milioane de smartphone-uri vândute în China pe Q2 2012 din 158 milioane la nivel mondial. 

Vă dați seama că dacă și-ar aconta China și ar menține trendul ascendent ar putea să aibă un rezervor, o bază de la care să repornească construcția companiei și să crească din nou la nivel global. Urmează noul iPhone / iPhone 5 și nu știu dacă HTC One X va fi la fel de puternic. Se spune că HTC trage tare pentru un smartblet de 5 inch + HTC One XXL cu primul procesor quad-core de proveniență Qualcomm ce ar pune în umbră Galaxy S III și toată liga smartphone-urilor quad-core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×