Casio CA001, noul telefon cu touchscreen al faimosului producator de ceasuri

Autor:  | Publicat în:  Casio 1.737 ori
<b>Casio CA001, noul telefon cu touchscreen al faimosului producator de ceasuri</b>Si Casio adera la trendul pornit de iPhone, pregatind un terminal cu display touch, modelul CA001, pe care il vom putea vedea probabil in actiune la Mobile World Congress 2009. Desi Casio nu este chiar cel mai faimos brand din industria telefoniei mobile,...

Si Casio adera la trendul pornit de iPhone, pregatind un terminal cu display touch, modelul CA001, pe care il vom putea vedea probabil in actiune la Mobile World Congress 2009.

Desi Casio nu este chiar cel mai faimos brand din industria telefoniei mobile, terminalele sale si-au dobandit celebritatea in special datorita rezistentei la socuri si apa, dar si din cauza... urateniei. Casio CA001 arata in sfarsit decent, fiind un telefon cu clapeta clasic, dotat cu o camera de 5 megapixeli, Bluetooth si slot microSD.

Tastele laterale ale acestui telefon indica includerea unor functii muzicale si trebuie sa aflati ca terminalul este compatibil cu headseturi wireless. Ramane acum doar sa il testam la MWC 2009, pentru a afla daca handsetul merita atentia noastra, sau este doar un alt telefon cu touchscreen.

Sursa: Mobilewhack.com

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×