Un PSP Phone real a fost filmat (video)

1.602 ori
<b>Un PSP Phone real a fost filmat (video)</b>Acum ca ne apropiem de Mobile World Congress 2009 era firesc ca zvonurile despre noi terminale si chiar concepte sa devina tot mai dese. Iata ca deja "vechiul" PSP Phone apare din nou, de aceasta data intr-un clip video real, care prezinta consola-telefon...

Acum ca ne apropiem de Mobile World Congress 2009 era firesc ca zvonurile despre noi terminale si chiar concepte sa devina tot mai dese. Iata ca deja "vechiul" PSP Phone apare din nou, de aceasta data intr-un clip video real, care prezinta consola-telefon in actiune:

Posesorii acestui PSP Phone se afla la Tokyo, iar terminalul este un dual slider cu taste de gaming pe o parte si taste numerice pe cealalta parte glisanta. Handsetul poate fi folosit ca un PSP in mod landscape, dar in mod portrait el devine un clasic telefon (Sony Ericsson?). Interfata sa nu apare clar, deci nu putem ghici ce fel de OS ruleaza telefonul.

E foarte posibil ca acest gadget sa fie o "chinezarie", un brand anonim care a combinat PSP-ul cu un telefon Sony Ericsson, sau mai bine zis cu clonele acestora.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×