Smartphone-ul Gigabyte, gata de debut la MWC 2009

1.276 ori
<b>Smartphone-ul Gigabyte, gata de debut la MWC 2009</b>Gigabyte a anuntat ca va lansa un nou smartphone in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie. Iata si o imagine cu acest terminal: Puteti observa un smartphone cu ecranul tipic WVGA sau WQVGA pe care...

Gigabyte a anuntat ca va lansa un nou smartphone in cadrul showului Mobile World Congress 2009, care debuteaza la Barcelona in data de 16 februarie. Iata si o imagine cu acest terminal:

Puteti observa un smartphone cu ecranul tipic WVGA sau WQVGA pe care il au telefoanele high-end lansate in ultimele luni si, de vreme ce Gigabyte a lansat deja cateva terminale cu display VGA, ar fi momentul si pentru unul WVGA. Handsetul arata ca majoritatea modelelor lansate recent, pana si culoarea fiind adoptata de la rivalii sai, acelasi negru elegant care a consacrat brandul HTC.

Observati prezenta unui numarul minim de taste (laterale) si a unui trackball cu scop navigational. Noul smartphone Gigabyte dispune si de o camera frontala, semn ca el suporta conectivitate 3G si probabil va sosi si cu suport pentru servicii de televiziune mobila, dupa modelul celorlalte terminale ale acestui brand.

Sursa: Wmpoweruser.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×