Display cu calitati de contorsionist de la Sony

1.925 ori
<b>Display cu calitati de contorsionist de la Sony</b>Pe 24 mai, Sony a prezentat un nou model de OLED (Organic Electroluminescent Display) construit pe tehnologia organica TFT (thin film transistor). &nbsp; Displayurile de tip OLED folosesc de obicei un substrat de sticla, dar cercetatorii Sony au reusit sa...

Pe 24 mai, Sony a prezentat un nou model de OLED (Organic Electroluminescent Display) construit pe tehnologia organica TFT (thin film transistor).

Displayurile de tip OLED folosesc de obicei un substrat de sticla, dar cercetatorii Sony au reusit sa creeze o tehnologie care formeaza TFT organic pe un substrat de plastic, permitand astfel producerea un display full-color, subtire, flexibil si usor. Prototipul de 2.5 inch suporta 16.8 milioane de culori la o rezolutie de 120x160 pixeli (80 ppi).

Noul display are o grosime de doar 0.3 mm si cantareste 1.5 grame. Sony planuieste sa lanseze o noua linie de mini-televizoare in acest an si face eforturi sustinute pentru a completa dezvoltarea OLED-urilor plate de noua generatie. Datorita noii tehnologii toate terminalele dotate cu un ecran vor fi mult mai usore, mai subtiri si mai flexibile. Compania va prezenta rezultatele cercetarii sale in domeniu la simpozionul international SID 2007, din SUA.

Iata si o scurta prezentare video a noii tehnologii:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×