Casio prezintă telefonul G-Shock cu Android, probabil cel mai rezistent smartphone din lume

Autor:  | Publicat în:  Casio 9.471 ori
<b>Casio prezintă telefonul G-Shock cu Android, probabil cel mai rezistent smartphone din lume</b>Dacă v-ați dorit vreodată un telefon atât de rezistent încât să poată supraviețui atât unei scăpări într-un lac, cât și alunecării pe un versant, e posibil ca răspunsul să vină de la Casio, prin noul său telefon cu branding G-Shock....

Dacă v-ați dorit vreodată un telefon atât de rezistent încât să poată supraviețui atât unei scăpări într-un lac, cât și alunecării pe un versant, e posibil ca răspunsul să vină de la Casio, prin noul său telefon cu branding G-Shock. Acest brand de ceasuri este deja celebru pentru rezistența sa deosebită la întemperii și acum funcțiile acestea au fost portate în lumea telefoniei mobile. Iată cum arată un terminal Android G-Shock:

Observați că și designul amintește destul de mult de ceasurile ultrarezistente Casio, astfel că butoanele fizice sunt în părțile laterale, cât mai spre colțurile handsetului. Casio G-Shock este un telefon care servește drept urmaș pentru modelul G'zOne Commando, iar dacă aveți întrebări cu privire la specificații sau preț, din păcate nu vă putem ajuta, doearece detaliile nu sunt publice încă. Ce știm totuși este că acest device vine cu o ramă groasă a ecranului, care este protejat astfel împotriva scăpărilor pe suprafețe flate.

Partea din spate este una metalizată, cu șuruburi expuse și cu câteva numere de telefon pentru urgente gravate, astfel că dacă vă rătăciți vreodată, veți știi unde să sunați. Handsetul este rezistent la șocuri, putând fi scăpat de la o înălțime de 3 metri, mai rezista și la presiune (1 tonă) și la apă (1 bar). Sunt tare curios să văd ce preț va avea acest gadget, mai ales că în ziua de azi ceasurile Casio nu mai costa atât de mult precum în anii 90, când erau produse de lux.

Casio prezintă telefonul G-Shock cu Android, probabil cel mai rezistent smartphone din lume

Casio prezintă telefonul G-Shock cu Android, probabil cel mai rezistent smartphone din lume

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×