Castigatorii premiilor Engadget Awards 2006

2.102 ori
<b>Castigatorii premiilor Engadget Awards 2006</b>Castigatorii premiilor Engadget Awards 2006 2006 a fost un an important pentru fanii terminalelor mobil: retelele 3G din America de Nord au inceput sa prinda contur, linia fina dintre camera si telefon a inceput sa dispara, iar smartphone-urile au...

Castigatorii premiilor Engadget Awards 2006

2006 a fost un an important pentru fanii terminalelor mobil: retelele 3G din America de Nord au inceput sa prinda contur, linia fina dintre camera si telefon a inceput sa dispara, iar smartphone-urile au castigat popularitate. Evident un site ca Engadgetmobile.com nu putea rata sansa sa ordoneze terminalele anului 2006 in ordinea preferintei cititorilor, decernand si un premiu.

Sa decernezi astfel de premii nu este o sarcina usoara, fiind evident lasata in seama cititorilor, dar si a editorilor care au selectat cele mai "tari" terminale ale anului trecut. Iata care au fost marii castigatori:

Pentru cel mai asteptat gadget al anului 2007, cititorii au ales Apple iPhone, iar editorii au ales Vista/PC-urile CableCARD. La capitolul "Telefonul Anului" castigator a fost in opinia cititorilor Sony Ericsson K800i, aceeasi fiind si alegerea editorilor. "Smartphone-ul anului" a fost ales BlackBerry Pearl, in viziunea cititorilor, si respectiv HTC Hermes/8525, dupa parerea editorilor.

Gadgeturile ideale pentru a fi mereu "la purtator" au fost considerate Nike+iPod, conform voturilor cititorilor si headsetul Aliph Jawbone Bluetooth, conform opiniei editorilor. In sfarsit, cea mai apreciata tehnologie sau gagdet wireless a fost considerata HSDPA, in viziunea editorilor si 802.11n (draft 1.06), conform cititorilor.  Suntem de acord cu majoritatea terminalelor castigatoare, desi ne miram sa vedem ca lipseste celebrul n95 si ne intrebam de ce oare a fost inclus si Vista in aceasta lista?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×