Lansare Samsung Q1 Ultra UMPC

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.832 ori
<b>Lansare Samsung Q1 Ultra UMPC</b>Samsung sporeste productia inarmat cu Q1 Ultra UMPC. L-ati putea foarte usor defini ca pe un obiect sofisticat dotat cu stil. Din fericire, specificatiile nu sunt foarte greu de punctat. Acest telefon va fi actionat de Procesorul Ultra Mobile de la Intel...

Samsung sporeste productia inarmat cu Q1 Ultra UMPC. L-ati putea foarte usor defini ca pe un obiect sofisticat dotat cu stil.

Din fericire, specificatiile nu sunt foarte greu de punctat. Acest telefon va fi actionat de Procesorul Ultra Mobile de la Intel care inregistreaza viteze de la 600Mh la 800MHz. Pe langa aceasta, va puteti baza pe memoria de 1GB DDR2 RAM care vine alaturi de el. Functiile pentru conectivitate, cum ar fi WiFi si Bluetooth 2.0 mentin Q1 Ultra in fruntea competitiei. In plus, bateria dureaza pana la 4.5 ore. Samsung vine cu niste jocuri "diplomatice", cumparatorii avand posibilitatea de a alege intre sistemele de operare Windows XP Tablet sau Vista Home.

Foarte atragatorul Q1 Ultra UMPC de la Samsung ofera o performanta deosebita si alaturi de acesta, o eticheta de pret destul de indoielnica de 799$. Acesta este minimul pe care trebuie sa il platiti pentru a-l avea. Preturile ar putea urca odata cu solicitarea unor dispozitive de configurare superioare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×