Apar noi detalii despre variantele de culoare destinate lui Galaxy S8 și S8+; aflăm și prețurile!

5.089 ori
<b>Apar noi detalii despre variantele de culoare destinate lui Galaxy S8 și S8+; aflăm și prețurile!</b>În urmă cu ceva timp am mai primit informații cu privire la variantele de culoare ce urmează a fi disponibile inițial pentru Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+, dar astăzi avem un soi de actualizare. Se menționează aici că noile produse vor fi vândute

Au mai rămas fix 3 săptămâni până la evenimentul în cadrul căruia Samsung va prezenta oficial noile smartphone-uri Galaxy S8 și Galaxy S8+, terminale din zona flagship ce se remarcă prin panouri curbate și foarte generoase. Deși au mai apărut în trecut informații despre variantele de culoare pe care le vom primi în cazul acestor noi dispozitive, iată că astăzi avem un soi de actualizare din partea leaker-ului @rquandt.

Apar noi detalii despre variantele de culoare destinate lui Galaxy S8 și S8+; aflăm și prețurile!

Acesta a aflat din partea unui retailer european atât prețurile asociate noilor handset-uri, cât și variantele de culoare ce vor fi disponibile inițial pe piață. Ei bine, vom putea alege dintre nuanțe mai clasice precum negru și argintiu, dar și pentru o noutate în portofoliul Samsung și anume violet.

De asemenea, iese la iveală faptul că varianta standard de Galaxy S8 va costa 799 euro pe plan european, în vreme ce modelul de 6.2 inch numit S8+ va fi comercializat pentru 899 euro. Comparativ cu generația de anul trecut, creșterea la capitolul prețuri de lansare este de aproximativ 100 euro. Aflăm curând toate detaliile și rămâne de văzut dacă aceste informații de astăzi se confirmă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×