Câteva cifre cu privire la ipostazele cele mai dăunătoare pentru telefoanele mobile (Infografic)

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.260 ori
<b>Câteva cifre cu privire la ipostazele cele mai dăunătoare pentru telefoanele mobile (Infografic)</b>Probabil vă întrebați care sunt grupele de vârstă care distrug cel mai mult telefoanele și cam în ce ipostaze are un smartphone de suferit în ziua de azi. Ei bine, avem un infografic care răspunde chiar la aceste întrebări, realizat de către...

Probabil vă întrebați care sunt grupele de vârstă care distrug cel mai mult telefoanele și cam în ce ipostaze are un smartphone de suferit în ziua de azi. Ei bine, avem un infografic care răspunde chiar la aceste întrebări, realizat de către firmă de asigurări Protect Your Bubble.

Se pare că bărbații au șanse cu 70% mai mari să își piardă telefoanele decât femeile și există un procent de 57% șanse de a scăpa terminalul în toaletă, tot pentru masculi. Aflăm și că peste 40% dintre femeile care își strică telefoanele o fac în baie. Majoritatea bărbaților își accidentează smartphone-ul în garaj sau în zona sa, baia aflându-se pe locul 2 ca loc vulnerabil.

Am aflat și ce grupe de vârsta pun în pericol siguranța telefoanelor. Se pare că persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au șanse cu 16% mai mari să strice terminalele lor. Tot din infografic descoperim că femeile au șanse cu 42% mai mari să li se fure telefonul, în vreme ce bărbații sunt cu 70% mai predispuși la a-și pierde handsetul.

în altă ordine de idei, SquareTrade a oferit și cifre cu privire la incidentele deja petrecute cel puțin în SUA. I-ar fi costat 5.9 miliarde de dolari pe americani doar pentru iPhone-urile stricate de la debutul primului telefon Apple. Unde va încadrați în aceste studii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×