Samsung Galaxy S4 supus la teste de zgârieturi ale ecranului: cuțite, pixuri, chei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.290 ori
<b>Samsung Galaxy S4 supus la teste de zgârieturi ale ecranului: cuțite, pixuri, chei (Video)</b>Szabolcs Ignacz face parte din grupul Samsung Mob!lers din România din câte am înțeles el a avut "privilegiul" de a putea face unul dintre acele teste pe care noi de obicei ne temem să le facem. E vorba despre zgârierea ecranului unui Samsung Galaxy...

Szabolcs Ignacz face parte din grupul Samsung Mob!lers din România din câte am înțeles el a avut "privilegiul" de a putea face unul dintre acele teste pe care noi de obicei ne temem să le facem. E vorba despre zgârierea ecranului unui Samsung Galaxy S4 cu câteva cuțite și alte unelte ascuțite.

​

Printre ele se număra și un pix, chei, cuțite de bucătărie, cuțite boante, unele ascutite și câteva monede. Observați că ecranul telefonului nu are nici o problemă chiar și după aceasta veritabilă tortură. Vă reamintesc că acest smartphone prezentat oficial pe 15 martie a debutat în România în cadrul unui eveniment oficial săptămâna trecută și îl așteptam în magazine în următoarele săptămâni, el reprezentând un cadou excelent de Paște, dacă ajunge la timp.

Handsetul vine cu un ecran Super AMOLED capacitiv touch de 5 inch, cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și protecție Gorilla Glass 3. Această tehnologie de protecție a ecranelor a debutat la începutul acestui an și este de până la 3 ori mai eficientă decât Gorilla Glass 2, conform producătorului său. Aparent cu 40% mai puține zgârieturi vor fi vizibile, dacă au loc, față de generația precedentă. Singurul telefon pe care ne-am permis să îl abuzăm astfel a fost până acum doar Sony Xperia Active, terminal promovat chiar prin rezistența să deosebită.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×