Alte două modele Galaxy Note 7 dintre cele înlocuite, explodează; am putea asista la retragerea phablet-ului de pe piață

2.502 ori
<b>Alte două modele Galaxy Note 7 dintre cele înlocuite, explodează; am putea asista la retragerea phablet-ului de pe piață</b>Tot mai multe cazuri ce implică explozia de modele înlocuite Samsung Galaxy Note 7 ne ajung în atenție, semn că sud-coreenii au parte de o problemă cu adevărat serioasă ce ar putea duce chiar la acceptarea eșecului și sistarea vânzărilor la nivel global.

Deși programul de înlocuire a modelelor Galaxy Note 7 ce soseau cu baterii defecte la interior, părea a fi un succes deplin la prima vedere, nu a durat mult și au apărut și primele cazuri de explozie a acestor versiuni actualizate Note 7s. După pățania de acum câteva zile de la bordul unui avion, unde un asemenea phablet ar fi luat foc și cauzat evacuarea aeronavei, iată că în presă apar detalii despre alte două incidente.

Explozie Note 7

Unul dintre acestea a avut loc în Taiwan unde o tânără de 26 ani s-a trezit cu al său Galaxy Note 7 fumegând puternic chiar în buzunarul pantalonilor. Se pare că inițial s-a auzit un zgomot provenit de la terminal, urmând ca mai apoi aceasta să observe că telefonul fumega - prima reacție fiind aceea de a arunca handset-ul pe jos. Tânăra numită Lai susține că a achiziționat un Note 7 în august, și că pe data de 27 septembrie a primit și modelul înlocuitor. 

Explozie Note 7

De asemenea, un caz similar s-a întâmplat și în Kentucky, fiind din nou vorba despre un incident ce include un smartphone Galaxy Note 7 dintre cele înlocuite. Utilizatorul produsului numit Michael Klering s-a trezit în miezul nopții datorită fumului provenit de la device-ul problemă care aparent nu ar fi fost la încărcat în acel moment. Acesta a ajuns la spital ulterior, fiind diagnosticat cu bronșită acută produsă de la fumul toxic degajat de terminalul său.

Just now got this. I can try and slow him down if we think it will matter, or we just let him do what he keeps threatening to do and see if he does it.

Deși Samsung a cerut smartphone-ul implicat în incident pentru o verificare mai amănunțită, utilizatorul său a refuzat asta, iar mai interesant este și mesajul care aparent ar fi ajuns la acesta din greșeală. SMS-ul pe care îl vedeți mai sus ar fi fost destinat unui reprezentat al companiei Samsung, dar cum necum a ajuns tocmai la Michael..

Cum cazurile ce implică explozia modelelor înlocuite se înmulțesc, ne întrebăm desigur și care va fi soluția aleasă de Samsung în această situație. Să recunoască eșecul numit Galaxy Note 7, sau să ne fie pus pe masă un nou program de înlocuire a device-urilor problemă..?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×