Samsung Galaxy S8 ar urma să debuteze pe 26 februarie, la MWC 2017, conform unui teaser pe care îl privim cu precauţie

1.394 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să debuteze pe 26 februarie, la MWC 2017, conform unui teaser pe care îl privim cu precauţie</b>Cea mai bună metodă de a deturna atenţia publicului de la scandalul legat de bateria cu probleme a lui Galaxy Note 7 ar fi apariţia unui indiciu cu privire la Galaxy S8 şi fix asta se întâmplă azi. O sursă de pe Twitter cunoscută drept @Ricciolo1 postat..

Cea mai bună metodă de a deturna atenţia publicului de la scandalul legat de bateria cu probleme a lui Galaxy Note 7 ar fi apariţia unui indiciu cu privire la Galaxy S8 şi fix asta se întâmplă azi. O sursă de pe Twitter cunoscută drept @Ricciolo1 postat ceea ce pare a fi un teaser pentru lansarea viitorului flagship Samsung.

Privim cu precauţie această poveste, mai ales că şansele să fie un fals sunt mari, iar Ricciolo nu e vreun Evan Blass sau @OnLeaks. Totuşi având în vedere ultimele lansări de handset-uri Galaxy S, ar avea sens un debut la MWC 2017, aşa cum afirma teaserul. Cei de la Phone Arena confirmă totuşi autenticitatea teaserului şi spun că el provine de la Samsung.

Ce vedem în imagine e dată anunţării produsului: 26 februarie 2017 şi o aluzie la scannerul de iris. Probabil vom vedea şi un salt la 6 GB RAM, o cameră mai bună şi eventual şi modelul mainstream S8 va avea muchii curbate. Inginerii Samsung vor trebui să lucreze peste program pentru a se asigura că avem o baterie dumnezeiască pe noul flagship, altfel publicul nu va ezita să numească produsul un eşec.

Samsung trebuie să dovedească faptul că merită fidelitatea publicului său şi conferinţa de la MWC 2017 va fi de colecţie, pentru modul în care cei de pe scenă vor face referire la exploziile şi incendiile legate de Note 7... sau le vor evita. Abordarea va fi foarte dificilă. Marea marea întrebare e dacă S8 e gata să treacă la ecran 4K sau nu. Probabil că nu totuşi, dacă se doreşte o baterie longevivă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×